Contact

Heb je een vraag over je (aanstaande) bruiloft?
We staan voor je klaar, op deze manieren kan je contact opnemen:

Adres

Looydijk 5, 3612BC
Tienhoven

Telefoon:

0625066973
0642503504

Linda & Mitchel

29 Juli 2016

De liefde spat er vanaf bij Linda & Mitchel. Al vanaf het eerste moment dat we dit bruidspaar ontmoeten is duidelijk dat deze twee voor elkaar gemaakt zijn. Het duurde volgens beiden dan ook ‘veel te lang’ voordat ze elkaar eindelijk weer in de armen mochten nemen Ook op de dag zelf zijn ze bijna niet van elkaars zijde geweken. Heerlijk om bij zo’n liefdevol stel aanwezig te zijn.

Linda had de kapper en tevens visagiste al vroeg in haar ouderlijk huis. Zoals het een echte bruid betaamd had ze de nacht amper een oog dicht gedaan, en ook naarmate de ochtend vorderde kwamen er steeds meer vlinders in haar buik. Wat zou Mitchel toch aan hebben, zou ze wel op tijd klaar zijn, etc. etc. Mitchel moest in de vroege ochtend de trouwauto nog ophalen en samen met zijn vader de bloemen nog vastzetten. Onderweg naar Linda begon het te spetteren… maar wat nu… de bloemen zaten vast aan de ruitenwissers… gelukkig was het een Cabrio, en kon Mitchel over het raam de weg zien…

Op dagen als deze voelt dit werk bijna niet eens aan als werk. Wat een heerlijke families om bij om een hoekje te mogen kijken. De blikken in de ogen, de prachtige woorden, het zijn voor ons net kleine cadeautjes. Bij De Viersprong kregen we netjes een aparte ruimte waar we supersnel de video in elkaar hebben gezet, zodat we vlak voor start van het echte feest de video konden afleveren. Het kostte even wat zweetdruppeltjes, maar het is gelukt!